Neem contact op met de leukste makelaar in Schiedam - Katinka de Rover
307
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-307,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

JOUW MAKELAAR IN SCHIEDAM

huis kopen schiedam

HUIS KOPEN

Het kopen van een woning in Schiedam is spannend en veel werk. Is het huis wel in goede staat, zonder zichtbare of onzichtbare gebreken? Is het de vraagprijs waard of moet er echt flink onderhandeld worden? Katinka kent de spelregels van huizen kopen en speelt dat spel professioneel en prettig.

Huis verkopen schiedam

HUIS VERKOPEN

Je huis verkopen in Schiedam is óók een hele stap. Valt het in de smaak bij een goede doelgroep? Krijg je de vraagprijs die je in je hoofd hebt? Is alles juridisch goed geregeld? Allemaal belangrijke zaken die Katinka goed in gedachten houdt. Ze weet hoe het moet en pakt jullie met veel plezier bij de hand.

huis kopen schiedam

BETROUWBAAR ADVIES

Of je nou wil kopen of verkopen in Schiedam, of je het al helemaal zeker weet of toch nog een beetje twijfelt, soms is het fijn om gewoon met een professional aan tafel te zitten en alles te vragen. Daarom gaat Katinka graag vrijblijvend met je in gesprek. Ze geeft je eerlijk en betrouwbaar advies. Fijn he?

Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u meer weten? Neem dan 24/7 vrijblijvend contact met ons op door het contact formulier in te vullen!