Makelaars met een missie - Katinka
586
post-template-default,single,single-post,postid-586,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
makelaar in schiedam

Makelaars met een missie

Al drie weken lang is het TV programma ‘Makelaars Met een Missie’ op tv. Ik deed mee en ben binnenkort eindelijk te zien. Ik vertel je in deze blog een stukje over de opnames die afgelopen zomer plaatsvonden en waarom ik mee deed.

 

Hoe kom je erbij om op TV te willen gaan?

Die vraag kreeg ik vaak nadat mijn directe omgeving hoorde dat ik mee zou gaan doen aan een TV programma. Maar enkel weken ervoor kwam er een oproep voorbij en ik dacht dat lijkt mij nou wel leuk. Vervolgens kwam de vraag ook bij ons op kantoor binnen en daar waar een hoop mensen camera schuw misschien wel zijn had ik al een bak met ervaring voor een camera. Zo heel erg vond ik het dus niet en toen er eensgezind ook het geluid volgde dat ik toch wel ook als aankoop specialist werd gezien dacht ik al helemaal dat dit programma mij op het lijf geschreven was.

 

“Alle dagen bestonden voornamelijk uit wachten… bellen… wachten… bellen en weer wachten.”

Het hele aanmelden was al een gebeuren op zich. Ik moest een casting doen om te kijken of ik op beeld wel goed over kwam en stel ik zou een spreekfout maken hoe zou ik mijzelf kunnen herstellen op zo een moment. Vervolgens kreeg ik te horen dat ik een van de makelaars kon worden en net drie weken voor de opnames kreeg ik te horen dat mijn casting door RTL goed was gekeurd. Vervolgens ging alles in een stroom versnelling. Ik kreeg een geplande opname week en die werd opeens vanwege een vakantie van een van de deelnemende makelaars een week naar voren geschoven.

Vervolgens werden er kandidaat zoekers gezocht en dit was niet makkelijk voor het productie team, tevens gebeurde de week voor de opnames begonnen nog een hele hoop. Zodra de profielen werden doorgestuurd van de zoekers, zodat wij passende woningen konden gaan zoeken trokken zij zich beide terug. Tja, ik schrijf het gewoon eerlijk zoals het is verlopen, ik zal geen namen noemen maar makkelijk vond ik het wel. Als het even iets te heet onder de voeten wordt stop je er maar mee. Ik zag de ‘lastige’ zoekprofielen echter als uitdaging en ondanks dat het inmiddels donderdagavond was en ik op de vrijdag de eerste opnames al had staan ben ik er direct mee aan de slag gegaan.

Woningen in het weekend vinden

Het was een behoorlijke opgave, ik had 5 zoekprofielen en voor 1 van de woningen had ik al vrij snel de juiste woning gevonden maar ook als makelaar bel je vaak en krijg je te horen dat een huis al verkocht is. Het lastigste soms was ook nog dat als je het perfecte huis had gevonden en er kon een afspraak gemaakt worden de eigenaren of de makelaar niet wilde meewerken aan de tv opnames.

Al bij al moet ik zeggen dat ik blij ben dat er net als ik toch een aantal makelaars zijn die in dat weekend hun telefoon opnemen. Er zijn tal van kantoren die gewoon dicht zijn of totaal niet te bereiken zijn, terwijl het weekend juist het moment is zou ik zeggen dat mensen niet aan het werk zijn en beschikbaar zijn om een woning te zoeken.

De opname week

De opname week was een lange week, iedere dag werd er vanaf 08:00uur s’ochtends tot net zo lang als nodig was gedraaid. Vaak was ik pas rond 21:00uur of soms zelfs nog later thuis. Het lastige in de opname week was ook dat het vreselijk warm was. Wij moesten met regelmaat in een busje zitten tijdens de opnames en op sommige locatie kon het niet anders dan dat deze in de zon kwam te staan en in verband de geluidsopnames moest de bus dan ook helemaal dicht. Ik heb me echt even als een huisdier gevoeld dat in een afgesloten auto zit. Het productie team deed er alleen wel alles aan om het ons zo comfortabel mogelijk te maken en ik wil dan ook het team van Zodiak Nederland nogmaals een dikke pluim geven.

Tijdens de opnames was het ook echt niet alleen maar leed, het was ook heel leuk. De kandidaten zijn echte huizenzoekers en ze soms dan ook totaal verassen met een woning is geweldig om te kunnen doen. In mijn vak als makelaar gebeurd dat ook wel eens alleen nu was er een camera bij die alles vastlegde.

Maar eind van de week merkte ik wel dat het een week lang iedere dag een dag van meer als 12 uur was geweest. Diep respect voor mensen die dagelijks op tv zijn en opnames dienen te maken.

Ga jij kijken?

Als het wordt uitgezonden ga ik natuurlijk zelf kijken en tijdens de finale hou ik een kleine popcorn night voor vrienden en familie. Ik ben maandag 24 september tot 28 september iedere dag vanaf 19:30uur te zien op RTL5 ga jij kijken?

Personalised Football Shirts United Kingdom Cheap Football Shirts shop:https://www.football-shirtssale.com/ Printing
Spoiler: Most of them https://www.football-shirtssale.com/ are big purple shirts. You’ll additionally be capable of customise your staff soccer shirts by printing issues like corporate sponsors, names, logos and more, so your team look skilled from the minute they step out the buy cheap football kits changing room. Fabricated from sturdy fabrics with ventilation in mind our soccer shirts will maintain your group wanting great game after game. Offering an athletic match for a sculpted look, the VO2 Performance Match Football Shirt is the Celtic Home Football Shirt 2019/2020 professional selection for striking workforce put on.
Don’t let your video games go you Manchester United Away Black Football Shirt 2019/2020 by without your custom Football t-shirts & customized shirts. Among such one is Customized Glam Woman model that present big selection of options for ladies football T-shirts, customized women football shirts and hoodies Kid kits Manchester United Home Football Shirt 2019/2020 even. SOCCER followers will have the ability to create their own customized kits at Nike Town. We now have a huge number of Manchester United White Football Shirt 2019/2020 colors and styles with totally different materials and variations in football shirts, so take a second to seek out what most Manchester United Home Football Shirt 2019/2020 closely fits your group needs and specs.
We create the soccer designs. The design was printed completely Arsenal Home Football Shirt 2019/2020 on our shirts. With four totally different custom football shirt options and Chelsea Home Football Shirt 2019/2020 a full range of junior and grownup sizes, VO2 have all the things it’s worthwhile to create fantastic looking kits for every type of the beautiful sport. Our workforce can even assist with your football shirts and different Chelsea Away White Football Shirt 2019/2020 custom attire with FREE design help.
We’re happy with the amount of options you’ve at your Chelsea Training Football Shirt 2019/2020 Kid kits(top+shorts) disposal with our ‘design your own’ instrument, however we’re additionally dedicated to providing quality grownup football uniforms which are each snug and durable. I’ve tried factories in each Thailand cheap premier league football kits and China to manufacture sportswear, fitness clothing and soccer shirts for my on-line Liverpool Home Football Shirt 2019/2020 store and profitable brand.

Geen reactie's

Geef een reactie