Annuïteiten of lineaire hypotheek - Katinka
162
post-template-default,single,single-post,postid-162,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
Makelaar in Schiedam

Annuïteiten of lineaire hypotheek

Je bent van plan om een huis te gaan kopen. Hiervoor heb je hoogstwaarschijnlijk een financiering voor nodig, maar wat voor hypotheek kies je dan? Als dit je eerste huis wordt heb je misschien wel spaarmiddelen maar zal je hoogstwaarschijnlijk er een deel bij moeten gaan lenen. De keuze die je dan wordt gegeven is vrij beperkt je kan namelijk kiezen voor een annuïteiten of lineaire hypotheek als starter. Maar wat is nu eigenlijk het verschil? En waar ben je goedkoper mee uit?

Lineaire hypotheek

Als je een hypotheek aan gaat zal je die maandelijks gaan inlossen. Je betaald dan een stukje hypotheek (je inlossing) en een stukje rente. Alleen hoe jij je rente laat berekenen kan dus behoorlijk verschillen.

Bij een lineaire hypotheek ga je een lening aan waarbij de rente steeds een stukje lager wordt. Je start immers met bijvoorbeeld een lening van €150.000,- euro waar 1,2% rente over wordt gerekend. Na een aantal jaar heb je geen €150.000 meer open staan maar nog maar €130.000,- waar ook 1,2% rente over wordt berekend de hoeveelheid rente zal dan dus steeds meer zaken.

Toch kiezen niet veel Nederlanders voor deze vorm van hypotheek. Terwijl op de langer termijn een lineaire hypotheek de goedkopere optie is.

Annuïteiten hypotheek

De meeste starters kiezen voor de annuïteiten hypotheek. Als je ervoor kiest om deze vorm van hypotheek aan te gaan dan houdt het in dat je kiest voor een vast bedrag qua betaling aan rente. Het nadeel van deze hypotheek is dat je in het begin je hypotheek bestaat uit veel rente en weinig inlossing op je hypotheek bedrag. Naar mate de jaren zal dit veranderen dan ga je meer inlossen dan dat je rente betaald.

Waar ben ik nu beter mee uit?

Om makkelijk te bereken wat je nu kwijt bent aan je hypotheek kan je naar een financieel adviseur. Dat is iemand die jouw kan helpen met de aanvraag van financiering. Maar je kan ook een hele hoop zelf berekenen via http://www.berekenhet.nl

Heb je meer vragen of loop je vast reageer dan in de reacties dan neem ik contact met je op en help ik jouw verder.

 

ALL FOOTBALL — Areli https://www.football-shirtssale.com/ Sportswear United Kingdom Cheap Football Shirts shop:https://www.football-shirtssale.com/
It must be difficult attempting to provide you with a new football kit design. Whatever the occasion, customized T-shirts are perfect when a plain boring printed T-shirt simply won’t do. From the cheap football shirts uk stadium stands to your front room couch, pay homage to the game with Nike® NFL sport kits , NFL hats , shirts and more Manchester United Away Black Football Shirt 2019/2020 officially licensed NFL gear. Lamp Thought Icon Png Luxury 13 Sporty Soccer Football Icons Freebie Pinterest images and photos assortment that posted right here was fastidiously selected and uploaded by Rockymage crew after choosing the cheap Celtic football shirts ones which can be best among the others.
Shoulder numbers are normally 4″ numbers, positioned 2″ from the top of Celtic Home Football Shirt 2019/2020 the shoulder on the custom football kit. We’ve got personal factories to supply soccer kits Q:How is the quality9 A:We only sale excellent football kits. Design customized camouflage kits , hoodies, t-shirts, hats and equipment so as to add extra fashion Kid kits Manchester United Home Football Shirt 2019/2020 to your crew’s appearance. Take a minute to fill out the request kind with some data about your customized football uniforms.
Our personalised T-shirts have been examined cheap premier league football kits for lasting efficiency as we all know how vital high quality is for you if you design your personal T-shirt. Peronalise T-shirts with your personal design or select Manchester United White Football Shirt 2019/2020 from a number of thousands of ready obtainable T-shirt design templates. Wooter Attire means that you can create absolutely customizable football uniforms. The VO2 Football Shirt Manchester United Home Football Shirt 2019/2020 is the basic garment for every soccer crew.

Geen reactie's

Geef een reactie