Branders zwemtocht - Katinka
171
post-template-default,single,single-post,postid-171,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
zwemmen in Schiedam

Branders zwemtocht

Op 29 septemner 2018 zwem ik in Schiedam de Branders zwemtocht. Een tocht die door havens van Schiedam gaat. Ik heb mijzelf ingeschreven om 2,7 km te gaan zwemmen en dat doe ik met gezonde spieren voor zieke spieren!  Door mijn sportieve prestatie probeer ik zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Spieren voor Spieren. Een prachtige organisatie die als doel heeft om kinderen met een spierziekte niet langer aan of onder een spierziekte te laten lijden.

Zwemmen doe ik al zolang

Ik zwem al behoorlijk wat jaren. Toen ik 14 jaar was kreeg ik te horen dat ik een tekort aan bloedplaatjes in mijn bloed had. Hierdoor werd sporten opeens een groot risico. Ik deed op dat moment van alles, paardrijden, handballen en deed op school aan ieder sport toernooi ook wel mee. Dat mocht ik op de ene op de andere dag niet meer maar de behoefte om te blijven sporten bleef wel. We zochten dus een sport uit die wel veilig was, waar de kans op blessures minimaal was en ik kwam dus op zwemmen uit.

Inmiddels zijn wij 14 jaar verder en het liefste wat ik doe is nog altijd zwemmen, ik ga met liefde 4/5 keer in de week het water in. Het is dus ook niet zo gek dat ik dus tijdens de branders zwemtocht mee ga doen. Want ik combineer mijn twee grootste passies, mijn liefde voor Schiedam en het zwemmen.

Doneer jij ook voor de Branders zwemtocht?

Niet alleen ik kan wat doen! Uiteraard ga ik het water in maar ook jij kan helpen! Ik en 200.000 kinderen met een spierziekte zouden het geweldig vinden als jij mijn actie ondersteunt door middel van een donatie. Dit kan via mijn eigen actiepagina: https://www.sportenvoorspieren.nl/actie/katinka-de-rover

Dank je wel voor jouw bijdrage! Ik hoop je langs de kant te zien of misschien ook wel in het water tijdens de zwemtocht op 29 september!

Geen reactie's

Geef een reactie