De makelaar of de verkoper beslist - Katinka
221
post-template-default,single,single-post,postid-221,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
Makelaar in Schiedam

De makelaar of de verkoper beslist

De woningmarkt staat op springen, er komen steeds minder woningen in verkoop. De vraag naar woningen wordt steeds groter. En bij sloop nieuwbouwprojecten worden er eigenlijk, zeker in de regio Rijnmond, steeds meer woningen onttrokken van het huidige woningaanbod. Kortom er is enorme krapte en dat is weer terug te zien in de prijzen. Maar wat voor markt hebben wij nu is het een verkopers markt of die van een koper. En wie beslist er nu eigenlijk wat er gebeurd tijdens het aan en verkoopproces? Als makelaar geef ik je antwoord op deze vragen.

Als verkoper heb je het voor het kiezen

Het is een typische verkopersmarkt op dit moment, als de ene koper niet wil dan staan er alweer 10 andere klaar om het huis of appartement wel voor ‘x’ bedrag te kopen. Sterker nog het voelt een beetje als kerstmis waarbij het laatste product van een koopje wordt verkocht, het is bijna knokken en als je dan bijna bij de kassa bent dan heb je zomaar kans dat een ander alsnog met de deal naar huis gaat en blijf jij met berooide handen achter.

Een verkoper heeft het dus voor het kiezen.

Belangen van de opdrachtgever(s) staan voorop

Als makelaar is het mijn taak om de beste ‘deal’ uit een verkoop te halen. Maar ook als aankoopmakelaar ga ik voor het best mogelijke resultaat. Tijdens een verkoop of aankoop proberen wij dit natuurlijk te behalen en een hoop mensen denken dan ook dat de makelaar de verantwoordelijke is voor de huidige woningmarkt. Het lastige alleen is dat ik als makelaar dat helemaal niet doe! Wij werken altijd in opdracht van een opdrachtgever en in deze markt is dat nog vaak in opdracht van de verkopende partij. In deze afspraken staat eigenlijk altijd dat ik als makelaar voor hen de opdracht uitvoer. Kortom ik behartig enkel de belangen van de verkopende partij. En de verkopers zijn dus verantwoordelijk voor de huidige woningmarkt in samenhang met de kopers.

Verkoper beslist

Je voelt hem dus al aankomen, verkopers hebben het voor het kiezen en besluiten dus of een verkoop gebeurd en op welke wijze. Mijn rol als makelaar is hierbij het adviseren en alles in goede banen te leiden. Je zou zelf kunnen zeggen dat ik meer een verkoop coach ben. Tot slot wil ik wel meegeven dat je als koper natuurlijk niet helemaal niks voor het zeggen hebt. Je kan sturen en door als kopers collectief te zeggen niet te overbieden zal de markt vanzelf weer eens zijn bekering nemen.

We’re happy with the amount of choices you may have at your disposal https://www.football-shirtssale.com/ with our ‘design your individual’ software, but we’re also dedicated to offering high quality grownup football uniforms which are both comfortable and durable. I have tried factories in each Thailand and China to manufacture buy cheap football kits sportswear, health clothing and football shirts for my on-line store and profitable brand. Contact, flag or intramural play, Power Picture has you Barcelona Home Football Shirt Fan Version 2019/2020 lined with custom football t-shirts, shirts and more. We’re proud of the standard shirts from Barcelona Home Football Shirt 2019/2020 Kid kits(top+shorts) our on-line retailer, so take a look for your self and be one step closer to kitting your club Real Madrid Home Football Shirt 2019/2020 out with stylish and comfy clothing. We acquired black A4 shirts with golden yellow cheap Liverpool football shirts design for our flag football workforce. It’s time to get ready with trendy customized football hoodies and customized womens shirts. Whether or not you’re heading Real Madrid Away Football Shirt 2019/2020 to the big recreation or simply wish to wear your loyalty on your chest, the very best number of Navy t-shirts, tank tops, and more is correct here on the official Navy Store Real Madrid Home Football Shirt 2019/2020 Kid kits(top+shorts) the place your buy supports Navy Athletics. The Boombah INK 7 on 7 Soccer Extremely Efficiency Quick Sleeve Compression shirts includes a superb minimize Extremely Efficiency blended knit fabric that gives an incredible Liverpool 3rd Away White Football Shirt 2018/2019 compression fit with locked-down protection.
At Cisco Athletic, we create and manufacture youth and grownup flag football shirts to outfit cheap Tottenham Hotspur football shirts flag football gamers with quality gear whereas on the sphere. Regardless of whether or not you want customized lengthy-sleeve or short-sleeve shirts or shirts, sweatshirts Kid kits(top+shorts) Juventus Black Goalkeeper Shirt 2019/2020 or jackets for men , women or your youth football team, flock or flex print – with our online software Kid kits(top+shorts) Juventus Home Football Shirt 2019/2020 it takes simply 4 simple steps to design your staff gear.
Customized football shirts products are most popular in North America, Western Europe, and Oceania. Following custom Kid kits(top+shorts) Paris Saint Germain Home Football Shirt 2019/2020 group shirts on your reference. With our straightforward to make use of ‘design your own’ instrument you possibly can create gorgeous men’s custom football shirts that Everton home Football shirt 2018/2019 will final you for years to come back. Pink Lily’s cute football shirts are available many fabulous colors and styles, so discovering a tee that’s completely in sync with your fashion and pays homage Paris Saint Germain Home Football Shirt 2019/2020 to your favourite sport is straightforward.

Geen reactie's

Geef een reactie